Nakon pet godina G.B.H. se vraća u Zagreb, ovoga puta nakon Boogalooa u Vintage Industrial Bar (18.11.2014). G.B.H. jedan je od najdugovječnijih i najpoznatijih punk bendova. Osnovani su 1979. u Birminghamu, a njihova vječna slava traje i dan danas. Svojim singlovima „No Survivors“ i „Give Me Fire“ zasluženo su se upisali u punk povijest i svoje su ime urezali u Top Of The UK Charts ’80-ih godina dvadesetog stoljeća. O veličini benda i njihovoj važnosti za punk scenu dovoljno govori da su njihovu pjesmu „Sick Boy“ obradili kultni bendovi poput Sepulture, Metallice, Nirvane, Slayera itd., a stajali su rame uz rame s bendovima kao što su The Exploited, Dead Kennedys i UK Subs.

Sam koncert  održat će se u sklopu tjedna koji je nazvan „Taste Of Madness“ ,a koji traje od 18. do 22. studenog u kojem će nastupiti cijeli niz punk, hard core i sličnih bendova, a sve je to u sklopu proslave osamnaestoga rođendana zagrebačkog Radio Studenta.

GBH-u će se pridružiti  sve popularniji španjolski celticpunkeri „Bastards On Parade“ koji  se nazivaju po pjesmi grupe Dropkick Murphys, imaju gajde i ostale tradicionalne instrumente što je već dovoljna garancija za dobru zabavu. Za uvertiru u večer će nastupiti već tradicionalni lokalni old school punk rockeri Eksodus i nešto mlađi Abergaz.  Zbog toga što je koncert radnim danom te sviraju čak četiri grupe će koncert započeti u 20 sati!

Cijena ulaznice iznosi 50 kn u pretprodaji te 70 kn na ulazu. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Ols Shopu u Tratinskoj 18 u Zagrebu i u Vintage Industrial Baru, Savska 160. Ulaznice se također mogu naručiti preko Dirty Old Shopa na http://www.dirtyoldempire.com/shop/ ili preko telefona Dirty Old Shopa +385 1 55 73 888

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE