Legendarni Psihomodo Pop nakon uspješnih singlova Zločest k’o pas, Donna i Bejbi s aktualnog albuma Ćiribu ćiriba ima novi singl i videospot Ona ludo pati pod režijom Radoslava Jovanovića Gonza.

Ona ludo pati videospot je kojim završavaju trilogiju s glavnom protagonisticom Juditom Franković. Od otmice iz cirkusa u ”Donni” i nimalo mirnog zajedničkog života u ”Bejbi”, u novom videospotu s odmakom od 8 godina, Gobac i Judita imaju tri sina rockera, Bojana, Demiana i Kikija, s kojima nimalo nije dosadno. Da ženu ne mogu izluditi samo klinci, dokazali su i ostali članovi Psihomodo Popa koji se u spotu pojavljuju u ulogama ludih stričeva.
 
”Mislim da sam zaista imala privilegiju raditi sa Psihomodo popom i Gonzom. Napravili smo zapravo tri mala filma i jedva čekam vidjeti ih sve zajedno, jer svaki za sebe priča svoju priču, a opet sva tri zajedno čine zaokruženu cjelinu. Moram priznati da nakon cijele suradnje ludo patim što smo završili priču, a opet pjesme benda i spotovi ostaju, pa tako ni priča nikada nije gotova. Na setu smo ovaj puta imali klince i jedva čekam priliku da jednom svojim klincima ispričam rock & roll koji nam se dogodio na sva tri snimanja.” – izjavila je Judita Franković nakon završetka snimanja!
 
Tekst i glazba : Davor Gobac
Produkcija : Srđan Sekulović – Skansi
Izdavač : Dallas recrods
Medijski pokrovitelj: Antena Zagreb
 
 

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE