1994. godine u Domu Sportova Hladno Pivo je održalo, po nekim pričama, svoj najbrži koncert u karijeri. Tada su nastupali kao predgrupa kultnoj punk rock grupi Ramones, a 2000. godine stvara se prekretnica u njihovoj karijeri koja bend baca na stadionsku razinu. Većina albuma od „Šamara“ pa na dalje učinila je kod mnogih fanova Hladnog Piva promjenu mišljenja o samome bendu.

Kada se na početku godine počela širiti glasina o održavanju tri uzastopna koncerta u zagrebačkom klubu KSET pod nazivom Evo vam Džinovski, Hladno Pivo ne samo da je izazvalo ogromnu dozu oduševljenja kod svih obožavatelja benda od samih početaka, nego o tome govori i činjenica da su sva tri koncerta rasprodana u rekordnom roku od samo nekoliko minuta. Atmosfera na koncertima je zasigurno bila usijana od početka do kraja, a svi obožavatelji mogli su uživati u stvarima sa isključivo prvih albuma poput „Džinovski“, „G.A.D.“ i „Desetka“.

Kako oni koji nisu uspjeli ugrabiti ulaznice za tadašnja tri spektakla, Hladno Pivo ovih se dana brine i o tome. Naime, bend je preko svoje Facebook stranice najavio izlazak CD / DVD izdanja koncerta u KSETU kako bi svi mogli uživati u starim hitovima uživo na pozornici. Izlazak samog izdanja trenutno nije poznat, ali nadamo se kako ćemo ga što prije ugledati na policama glazbenih shopova.

 

Foto: Facebook stranica Hladnog Piva

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE