Osječki club Exit imao je čast ovog petka ugostiti jednog od najaktualnijih glazbenika na sceni, sveprisutnog repera Slavena Berića, poznatijeg kao Fil Tilen.

Kao što to uglavnom biva, uz njega je u goste u Grad na Dravi stigao, po mnogima, ponajbolji hrvatski hype MC Anton Dražić aka Tone Tuoro, inače njegov bliski suradnik.

 

Nastup dvojca bio je zakazan u oko 22:00, ali u svakom slučaju tada ih nismo očekivali. U tom periodu je Fil Tilen izveo ‘Debelu’ kao probu, a na nastup smo podosta sačekali, počeo je nešto prije 01:00.

Tijekom jednosatnog performansa pred nekih stotinjak posjetitelja, duet koji je u protekloj godini nastupao širom Lijepe Naše izveo je većinu poznatih Tilenovih stvari, od toga ćemo izdvojiti pjesme ‘Supernova’, ‘Outsider’, ‘Debela’, ‘Kutija’, ‘Padanje’ te ‘Rakija i Hash’ dok je Tone izveo jednu svoju stvar, ‘Night Shift’.

Konstantna interakcija s publikom, hajpanje na visokom nivou, veličanje lijepih cura u publici, marihuane i zabave bila bi glavna obilježja jučerašnjeg nastupa koji je bio sasvim u redu.

Veselimo se idućim hip – hop predstavama u Exitu, uskoro će na red doći nastupi Stoke te Kiše Metaka, i pohvaljujemo organizaciju istih! Vidimo se! 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE