Klub Oxygene u Osijeku priuštio je pravu glazbenu poslasticu ljubiteljima žešćeg zvuka. Chaos Addict iz Slavonskog Broda i Black Flame iz Osijeka pružili su podršku varaždinskom Cold Snap-u koji su oduševili publiku.

Jedini Megadeth cover band iz cijele regije koji ima i samostalne stvari te uskoro izbacuje i  full-length album došao je iz Broda kako bi zajedno s lokalnim Black Flame-om (kojeg smo imali priliku intervjuirati u samim početcima miXete)  uveli u odličan nastup varaždinskog Cold Snap-a.

Predstavljen je treći album „World War 3“ iz radionice Cold Snap-a, publika je imala priliku poslušati: Chameleon, Straight to Hell, Doomsday, Rise Again, Silent Killer, My Emptiness, Dead Guardian, Unleash Me,…, također su odsvirali i starije materijale  Mea Culpa, The Structure Of Mosh Pit, Genocide, Bongo Bongo,…

 

 

Cold Snap atmosferu je održavao od samog početka nastupa pa sve do kraja. Bend koji iz sebe ima 10 godina rada i truda, bezkompromisno svira i sudjeluje u interakciji s publikom,  poziva na mosh pit i wall of death, al nažalost mosh pit jedino prolazi. Prošao bi i wall of death da je publike bilo više. Cold Snap dokazao je da može jednako dobro svirati pred velikom publikom kao i pred onom malobrojnom publikom od tridesetak ljudi. Za vrijeme sviranja obrade Bongo Bongo pridružuje im se cijela publika pjevajući  poznati tekst. Nakon bisa članovi Cold Snap-a u potpunosti susretljivo poziraju s fanovima te se nastavljaju družiti s njima. Navikli smo da se bendovi uobraze već nakon desete svirke, a Cold Snap ima deset godina staža i sustreljiv je kao da im je ovo tek početak. Danas imaju nastup u Požegi, ako imate priliku svakao ih dođite  poslušati, požaliti ne možete.

 

GALERIJU S KONCERTA POGLEDAJTE OVDJE

 

Fotografirala: Maja Filipović

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE