Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, široj javnosti poznat i kao FER organizirao je još jednu tradicionalnu brucošijadu za novopridošle studente. Predavaonice i hodnici FER-a  na jedan dan su se transformirali  u koncertni i klubski prostor s tri „stejđa“ i jednu kino dvoranu u kojoj su prikazivani filmovi poput Monty Pythons Meaning of Life, Seks vodič za mlade, The Room,…Više od 14 izvođača uveseljavalo je brucoše, studente i ostale posjetitelje željne zabave. Nije bilo moguće popratiti cijeli glazbeni događaj zbog tri dislocirana „stejđa“, Debeli Precjednik paralelno je svirao s Baden Badenom, Kawasaki 3P s My Buddy Moose,  TBF s Muscle Tribe of Danger And Excellence i Fraktorom Mozga, Postolar Tripper s Kišom Metaka dok se Krankšvesterov raspored poklopio s onim Pullover-ovim.

 

 

 

Upozoreni smo da je pušenje zabranjeno i napomenuto nam je da nije grupa u pitanju već je doslovno zabranjeno pušenje. Redari su u početku revno obavljali svoj posao. Zapališ cigaretu – letiš van. Red za pivo je kao da je besplatno pivo uz rakiju. Od Silne gužve, znoja i prolivenog alkohola pod je mjestimično bio sklizak, a mjestimično ljepljiv. Velik broj posjetitelja nisu sačinjavali studenti. Redari su u nekoliko navrata prestajali obavljati svoj posao te se tako nekolicina posjetitelja popela na zgradu od FER-a i elegantno ušvercala kroz prozor. Iako je pušenje bilo zabranjeno dim je pekao za oči. Redari više nisu upozoravali.

 

 

Počeo se širiti miris znoja, dima i cannabisa. Poduži redovi stvarali su se pred WC-ima i garderobama, ovim putem pohvaljujemo organizaciju na kvalitetno odrađenom poslu s garderobom. Iako je FER asimilirao veliki broj ljudi koji su bili zaduženi za razne stvari od garderobe, kino projekcije do ozvučenja morao se naći tu i neki propust. Nažalost propust u ozvučenju je bio kao glava u mamurno jutro. Na nekim mjestima zvuk je savršen bio, a na drugima totalni promašaj. Kako FER nije koncertni prostor tako je taj propust zanemariv. Kad se približio „fajront“ od FER-a je ostalo pravo malo smetlište, a prostorijama se širio miris prolivenog piva…all in all, još jedna od kvalitetnih i bogatih zagrebačkih brucošijada.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE