Tradicionalni osječki festival demo bendova pod nazivom Urban Fest Osijek započeo je jučerašnjim danom (20.6.2013). Na žalost posjetitelja, zbog vremenskih neprilika i poplavljene lijeve obale Drave UFO je premješten u dvorište Vege gdje se održavao i prošle godine.
Prvi dan UFO-a otvorili su Begbie, a zatim su priliku imali nastupiti Black Flame, Them Moose Rush, Proleter, Invader, Free Ride, Vinyl Slang i veličanstveni Rambo Amadeus.

 

 

Dvorište Vege sunce je pržilo dok se publika okupljala na više od 35 „celzija“, a kako je temperatura postepeno padala UFO su posjetili i neuništivi komarci. Dok se širio miris znoja, autana, piva i prašine dečki su prašili kako samo oni znaju. Invader-u se pridružio i Zoran Mišić s obradom Motörhead-a – Ace Of Spades.

 

 

Kao headliner nastupio je jedan naočit momak iz Crne Gore narodu poznat pod pseudonimom Rambo Amadeus koji je publici vješto i kako samo on to može, u svom prepoznatljivom, ali uvijek posebnom i neobičnom stilu pjevao i recitirao svoje stihove. Rambo je, očekivano, privukao najviše publike prvi dan UFO-a.
Na predgrupama su metalci pokazali svoje „plesne pokrete“ kao i nezaobilazni headbanging , a ostatak publike se veselo „drmuckao“ na hitove Ramba Amadeusa koji je svirao nešto više od sat i pol vremena.

 

 

Posebne pohvale zagrebačkim dečkima iz Free Ride-a na izvrsnom nastupu. Free Ride pohvaljen je i od publike koja ne sluša žestoke zvukove. Dečkima želimo što više uspjeha te ponovni dolazak u Osijek.

Galeriju s koncerta pogledajte OVDJE

 

Fotografirala: Nera Hamilton

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE