Nakon odgađanja 23. ožujka, srpski reperi Struka, Lud te Bvana i Lider održali su jučer odličan koncert u osječkoj dvorani Medium MDH. Nakon zajedničkog koncerta s Prti Bee Gee-om u studenom, Bvana je po drugi puta nastupao u Mediumu, dok je Struci ovo bio premijeran nastup.
Koncertno zbivanje započelo je oko 23:30 sati nastupom vinkovačkog beatboxera Lil’ Beara uz podršku kolege iz Slavonskog Broda, Yule. Njima se na pozornici uz ogromno odobravanje prisutnih pridružio uvijek raspoloženi Rima, ponajbolji freestyler u Hrvatskoj.

Njih je po završetku nastupa na pozornici zamijenio rap dvojac iz Lošeg Utjecaja, Phan i Tomba odrepavši svoje pjesme poput ‘Krov je na vatri’, ‘Najjači ostaju’, ‘Tko sam ti ja?’ itd.

Nakon njih uslijedio je mladi baranjski reper Robi, potom su nastup održali momci iz S&K, a zadnja predgrupa bili su reperi iz 032 Familie.
Zatim je slijedio glavni događaj večeri. Prvo su na binu došli Bvana i Lider. Zajednički su odrepali 11 pjesama, od kojih su nam najpoznatije ‘Urbana bajka’, ‘Vuci me za tuki’, ‘Rimujem i kradem’, Kol’ko para, tol’ko muzike’, ‘Killa from Manilla’…

Po završetku njihovog nastupa oko 01:10, mikrofone su preuzeli Struka i Lud iz Grupne Terapije. Njihov nastup u početku obilježili su tehnički problemi, a nakon što su oni razriješeni, počastili su nas hitovima poput ‘Oči u oči’, ‘Platinasti status’, ‘Rep superstar’, ‘Drolje’, ‘Tajne’, ‘Lična’, ‘5 minuta slave’, ‘Samo toči’, ‘Spusti je dole’, ‘Hiljadu i jedan plan’ i oko 01:50 okončali svoj nastup.

Poslije toga, strpljivo su se slikali sa iznenađujuće malobrojnom publikom te se nakon toga zaputili u backstage. Pristup ondje bio je dopušten našim reporterima, koji su vodili ugodan razgovor s Liderom te se družili s ostatkom ekipe. Može se zaključiti da smo još jednom svjedočili kvalitetnoj rap predstavi u Mediumu. Nastavljamo dalje s poslom u travnju, pratite naš rad i lijep pozdrav od ekipe miXete!

Fotografirao: Dušan Velimirović

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE