U organizaciji Kluba Mini Teatar u osječkom starom kinu Slavija održan je koncert grupe Majke.
Nakon dva i pol sata čekanja uz izostanak osječke predgrupe Galebovi mukotrpna tišina je prekinuta Baretovim nastupom uz srčano otvorenje svirke „Iz sve snage“ te se nastavilo u nepredvidljivom tijekom performansa.
Posjetitelji su imali priliku uživati hitovima predratnih majki, „Mršavi pas“, „A ti još plačeš“,“Krvarim od dosade“ te su mogli poslušati hitove s novog albuma „Teške boje“ kao i naslovnu pjesmu „ Teške boje“.
Bare se provodio pjevajući i ispijajući bijelo vino na pozornici te je izjavio kako je po prvi puta „čist“ i da mu je drago da može održati koncert . U jednom trenutku je uspio tradicionalno pogriješiti u lokaciji koncerta te je tako mislio da se koncert održava u Vinkovcima. Psihodelični tonovi gitara su upotpunili nastup Majki gdje je Goran Bare ipak plijenio većinu pozornosti. Baretov prepoznatljiv performans i držanje govora nisu baš dojmili da je „čist“ , ali vjerovat ćemo mu na izjavi i podržati borbu. Baretu želimo što više nastupa, da i dalje bude „čist“ i neka zna da je osječka publika uz njega!
Fotografije iz tehničkih razloga nismo mogli priložiti te se na tome ispričavamo.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE