Pod vodstvom DJ-a Mentalni Bobo, ili skraćeno DJ MB, u Klubu Mini Teatar održana je druga Punk čajanka. Od DJ MB saznajemo da rado ispunjava glazbene želje, pogotovo onih malo lijevo orijentiranih zbog inzistiranja publike na KUD Idijotima. Ulaz je bio besplatan, ali je nažalost odaziv posjetitelja bio skroman.

DJ MB ipak je zadovoljan bio odazivom i ovim poslom se bavi iz zabave i čisto volonterski. Umijeće DJ-inga nije imao priliku steći, što se moglo čuti i iz priloženog jer su se neke pjesme vrtile i 3-4 puta u vremenskom intervalu kraćem od dva sata. Bobo također izjavljuje da ne može pustiti Mišu Kovača iz razloga što ga nema na računalu i ne zna gdje da ga „skine“. Najčešće želje su mu ujedno i najdraže kao npr. KUD idijoti te grupa Brkovi, a najviše mrzi Debelog precjednika, kako sam izjavljuje, negodovanje prema Debelom precjedniku mu je jednako kao kad ga potjera na WC, a nema nabacanih pjesama, uzmimo u obzir težinu od 130 kg koja stvara problem u odlasku i povratku uz nepovratnu tišinu bez hitova: Goblina, Atheist rap-a, Brkova, Gužve u 16-tercu i drugih.

Sve u svemu, Punk čajanka je prošla kulturno kao što i prigoduje čajankama uz sabrana djela i nedjela DJ Mentalnog i uživanje uz poznate punk hitove. Neviđeno plesanje po stolovima i stolicama koje inače priliči narodnjačkim okupljanjima dodalo je balkanski ugođaj. Prostor ukrašen radovima Nere Hamilton i Ene Gilih koje su vlastoručno ocrtale tkanine s prepoznatljivim logo coverima kultnih bendova bivše Jugoslavije dodatno je pružilo vizualni dojam pravog punkerskog okupljanja.

Ispričavamo se što nismo izvještaj ranije mogli objaviti, došlo je do tehnoloških poteškoća na servisu. Idemo dalje, dragi čitatelji, u sljedećem tjednu upoznat ćete se sa gostima iz daleke Skandinavije i pročitat ćete razgovor sa jako popularnim srpskim bendom. Do tada, lijep pozdrav!

 

Fotografirala: Nera Hamilton

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE