Vinkovački caffe bar Walkow jučer je imao priliku ugostiti jednog od najpopularnijih repera s ovih prostora, Zagrepčanina Slavena Berića, poznatijeg kao Fil Tilen. Show program u vinkovačkom klubu započeo je oko 23h. Parodična rap grupa ‘Batrljak Kru’ (koju sačinjavaju poznati vinkovački reper Siky uz prijatelje Tolleta, Tomitlava, Mućka i Bedu – posljednja dvojica su izostala s jučerašnjeg koncerta) animirala je publiku i veliki rap spektakl se nazirao.

Batrljak Kru – Sabio sam se (izvor Youtube)

Nakon njih, na binu je stupio poznati hrvatski beatboxer Mislav Medić a.k.a. Lil’ Bear i svojim jedinstvenim sposobnostima dodatno podgrijao ionako odličnu atmosferu. A nakon ‘najdebljeg čovjeka u klubu’ kako se Lil’ Bear našalio na svoj račun, prvo je nastupio Anton Tone, mladi, perspektivni MC, a potom i glavna zvijezda večeri, autor hita ‘Debela’ Fil Tilen. Publika je doslovno poludila na njegovu pojavu na bini, te je tako bilo i za vrijeme cijelog nastupa tokom kojega je odrepao neke od svojih hitova poput već navedene pjesme ‘Debela’, te ‘Supernova’, ‘Kutija’, ‘Rakija i Hašiš’, ‘Žica’, ‘Clubing’, ‘Skroz lud’, ‘Mushroom Talk’ i zadnja ‘3 u 1’.

Fil Tilen – Debela (izvor Youtube)

Nažalost po stotinjak prisutnih, nastup je ubrzo priveden kraju zbog tehničkih problema (naš reporter saznaje da je problem bio u količini pjesama koje su greškom zaboravljene biti stavljene na USB) te je Tilenov prvi nastup u Vinkovcima neke ostavio pomalo razočaranima zbog izostavljanja pjesama poput ‘Kuhinja’ i ‘Padanje’. Nakon nastupa, našao je vremena za slikanje i potpisivanje autograma svojim obožavateljima.

Bilo kako bilo, par pjesama koliko je stigao odrepati, odrepao je odlično, sukladno svojoj reputaciji te se nadamo da će se Slavonija (dan prije Vinkovaca nastupio je u osječkom Q-clubu) ponovno ubrzo naći na rasporedu hvaljenog MC-a, kojem želimo uspješan nastavak karijere i još mnoštvo hitova. A vi, dragi čitatelji, nastavite čitati Mixetu jer spremamo iznenađenje za sve vas. Živjeli!

 

Fotografirao: Ivan Gale

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE