Kao što je to jučer bilo najavljeno, Stoka je u nedjelju održao drugi koncert u vinkovačkom Walkowu.
Ovaj puta, ulaz je bio nešto povoljniji. Svi zainteresirani platili su ulaznicu 20kn, a i program je započeo nešto ranije, u 22h, budući da je ipak riječ o nedjelji.

 

Sve je zapravo bila preslika jučerašnjem nastupu, iako pred vidno manjim brojem ljudi, Stoka je odlučio priuštiti barem jednaku količinu zabave. Slijed pjesama bio je identičan jučerašnjem, dakle išle su redom ‘Klik, klik bam’, ‘Peru Amsterdam’, ‘Od sumraka do zore’, ‘Spremni za rat’, ‘Don Stoleon’, ‘Novac, novac, novac’, ‘Sportiva’, ‘Žestoka’, ‘Za grad koji imam rad’, ‘Balkanska ruta’, ‘Kak je bilo prije’ te ‘Kravlje ludilo’. U dva navrata popularni Stole je zaboravio tekst na što se našalio s publikom da mu se  to događa prvi puta u životu, i to dvaput u jednoj večeri.

 

Sve u svemu, običan jednosatni nastup, iskreno, ništa posebno nije propušteno za one koji nisu bili u mogućnosti posjetiti drugi nastup, koji je po mom mišljenju bio poprilično slabiji od jučerašnjeg. Vjerujem da je više faktora utjecalo na to, od posjeta publike do samog suhoparnog nastupa, no što je tu je. Valja pohvaliti još jednom organizatore, Udrugu ‘Hip – Hop VK’, emisiju ‘Naša stvar’, klub Walkow zbog pružanja prostora te svakako Stoku na volji, druželjubivosti sa svim posjetiteljima i trudu. Bio je ovo lijep koncertni vikend u Vinkovcima, a mnogo nas toga još očekuje u 2014.-oj. Živi bili pa vidjeli!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE