Poštovani čitatelji/ce,
nakon početaka na blogu te zadnje dvije i pol godine na nešto jednostavnijim oblicima web stranice, naš mali portal napokon je prešao na poseban wordpress web dizajn na adresi www.mixeta.net i to povodom trećeg rođendana projekta kojeg uredništvo obilježava 10. siječnja.

Za novu stranicu u potpunosti je zaslužan web dizajner Marko Popov iz Zagreba (poznatiji kao Chempo iz sve raširenijeg animiranog serijala MA3CA na youtubeu) kojem se i ovim putem, još jednom, svih sedam članova uredništva portala srdačno zahvaljuje.

 

chem

 

Odsad na novoj stranici možete puno lakše i vizualno prihvatljivije pratiti sve vijesti s regionalne alternativne scene, pripremat ćemo također mnoštvo novih nagradnih igara za sve čitatelje, a osim toga, ovog puta imamo i posebnu rubriku ‘Kalendar događaja’ na kojoj možete pratiti veliki broj događaja koji će se održati u regiji uz konstantna ažuriranja informacija.

Ukoliko ste naš čitatelj, organizator ili bilo kakav glazbeni djelatnik i imate nekakav upit za nas ili feedback na novopečeni web dizajn, slobodno nam se obratite putem privatne poruke na facebook stranici ili na službeni mail – mixeta@net.hr.

Hvala još jednom svima koji su uz nas od samih početaka, općenito hvala cijeloj čitateljskoj populaciji, potrudit ćemo se i dalje napredovati u svakom smislu i time opravdati vaše povjerenje.

 

Uredništvo portala Mixeta.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE