Osječki glazbenici, Fernando Vragolanni I Johnny Julianni, poznati po višestrukim glazbenim suradnjama i grupama, objavili su drugi album pod nazivom “Ksenofon Šišić”.

Godinu dana nakon objave albuma prvijenca “Uradi (se) Sam“, osječki glazbenici Fernando Vragolanni i Johnny Julianni vrijedno su radili na novom studijskom materijalu i pretvorili rezultat u album pod nazivom “Ksenofon Šišić”.

“Fernando i Johnny nastavljaju izbacivati mulj svakidašnjice u novom, drugom po redu, albumu naziva Ksenofon Šišić. Ksenofon je Šišić fiktivni lik, alter ego alter ega Fernanda i Johnnya, koji ujutro pere zube bizarnostima, a uvečer uživa u Kruletu i Perli.
Ksenofon štuje bubanj, električnu i bas gitaru i tekstove koji opisuju tehničke probleme svakodnevnog života, kojeg vodi politikom Uradi (se) sam. Od Ksenofona očekujte organski zvuk, doskočice i odmak od elektronske dance glazbe. U dnevnoj sobi, okružen zelenilom, u kojoj se nazire samo njegova markantna pojava, Ksenofon je odlučio proći kroz paletu žanrova koji se prvobitno oslanjaju na tematiku poezije, a manje na ograničenja jednog žanra. Od Ksenofona ne očekujte ništa i pružiti će vam sve.”

Popis pjesama:

1. Pendžeri (intro)
2. Drži me za ruku
3. Ideš s nama van
4. Sodoma i komora feat. Mali Vokali
5. Kava na brzinu
6. Išli smo na more skupa
7. Pusti me na Miru
8. Čunga Lunga (Chupa Chups remix)
9. Saperlot
10. Nemoj na ladan beton
11. Nu2 (unbuttplugged)
12. Sve Konzume obiš’o sam
13. Đrđa
14. Po kurikulumu zamba
15. Džulianni (outro)
16. Ksenofon Šišić (bonus track)

Glazba/aranžman: Johnny Julianni
Tekstovi: Vladimir Shakespeare
Mix/mastering: Jean-Rue Van Dalle
Album cover: Alice Dee

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE