Na pozornicu ovogodišnjeg INmusic festivala pridružuju se bendovi She Loves Pablo i Straight Mickey and the Boyz!

Groove/stoner bend She Loves Pablo osnovan je 2006. godine, a od samog početka aktivno nastupaju. Prvi album ‘Mother Of All’ objavili su 2009. godine, uslijedio je ‘Burn And Levitate’ 2013. godine, a posljednji album ‘Try Mandarin’ objavili su 2016. godine. Dečki se vraćaju na INmusic festival nakon pet godina, a u međuvremenu su nastupali diljem Hrvatske i Europe.

Beogradski Straight Mickey and the Boyz su dinamična trojka glazbenika koji su pod utjecajem raznih žanrova stvorili prepoznatljiv zvuk. Poznati su kao grooverski rock tornado, a kroz glazbu se igraju s rockom, hard coreom i funkom. Etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih regionalnih bendova zbog svojih energičnih nastupa te su stekli epitet benda koji se mora vidjeti uživo.

She Loves Pablo i Straight Mickey and the Boyz prudružuju se line-upu INmusic festivala #13 kojeg čine Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Bombino, Frank Carter & The Rattlesnakes, Šumski, Reykjavíkurdætur, Super Besse, Tshegue, Témé Tan, Superorganism i mnogi drugi. INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 449 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 449 kuna (+troškovi transakcije), kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE