U petak, 6.travnja, KSET će po prvi puta ugostiti mladog kantautora J.R. Augusta

J.R. August je mladi umjetnik iz Zaboka, koji iza sebe ima već tri EP-a – Change of Seasons, Tea Party With Mr. Death te prošlogodišnji 33. U pripremi je također i LPDangerous Waters. Svaki od navedenih je dobio velike pohvale glazbene kritike. Uz to cijela diskografija pokazuje pregršt žanrova i tematika kojima J.R.August suvereno korača.

Važno je spomenuti da je upravo J.R.August jedno od domaćih imena koje ćemo ove godine imati prilike poslušati na INmusicu! I to na Hidden Stageu, u utorak, 26.lipnja, u 19h.

Uz njega će, kako u KSET-u tako i na INmusicu, nastupiti bend te zbor pod vodstvom Sebastiana Jurića. U J.R.-ovom vrhunskom sastavu nastupit će Jazz gitarist Pavle Miljenović, bubnjar Miroslav Lehpamer, a na saksofonu će se pridružiti Mak Murtić (Mimika, Porto Morto, Demoler, Demoler i dr.). KSET će zbog količine izvođača morati prilagoditi prostor što daje posebnu čar ovom koncertu!

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Dirty Old Empireu i u KSET-u po cijeni od 40 kn, dok ćete na dan koncerta morati izdvojiti 50 kn. Količina ulaznica je ograničena!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE