Grupa Regnum u suradnji je s legendarnim Targetom, zagrebačkim reperom Suicidalom i osječkim reperom Tombom objavila remix pjesmu i videospot pod nazivom Ko sam.

Beat, mix i mastering je radio Regnum Movement, a za video i montažu pobrinuo se Phantography.

Nešto više o samoj suradnji i odabiru repera u ovom remixu rekla je Baby J:

“Odluku tko će surađivati s nama na remixu pjesme donijeli smo prema osobnom razmišljanju tko je po nama jedan od najboljih Mc-a iz Slavonije, a to je po našem mišljenju definitivno Tomba, iz Zagreba Suicidal, kao i Target koji je ikona hrvatskog hip hopa. Schratcheve je radio Vorda Beatz. Breakdance je izveo Original Skillz Crew Croatia. Pet različitih stilova, pet različitih ljudi i jedna ljubav prema tome što radimo rezultiralo je pjesmom koja je ispala van naših očekivanja. Ideja za snimanje spota bila je zajednička i jednoglasna. Spot je u produkciji Phantography koji je odradio svoj posao više nego profesionalno i sve naše ideje je uspio skupiti u jednu cjelinu i prenijeti na spot.”

Regnum Movement osnovan je 2011. godine, a danas se sastoji od 5 članova – Hip Hop: S.u.x. Baby J, Aposoul (San Francisco). Electro Regnum: Dj Renick i Regnum designer: Junior. Regnum Movement je baziran na audio produkciji, vokalnoj izvedbi te instrumentalnoj izvedbi. Rade na području Hrvatske i inozemstva i sudjelovali su na raznim projektima i mixtapovima, a nedavna instrumentalna suradnja na koju su jako ponosni je sa Mauriciom Iragorrijem Vetom.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE