Zagrebački indie punk-rock bend Trophy Jump proslavit će svoj 10. rođendan u subotu 26. listopada u klubu Močvara uz goste Burnt Tapes, Afewyearslater i From Another Mother.

Trophy Jump je nastao iz Jeboton kolektiva na proslavi dvadesetog rođendana jednog od članova benda i u samom početku bio je zamišljen kao ispušni ventil i lijepa razonoda, no s vremenom je poprimio gabarite ozbiljnog benda i nanizao brojne nastupe diljem Europe. Trophy Jump će svoj deseti rođendan proslaviti na pozornici Močvare u društvu prijateljskih bendova.

Za britanski bend Burnt Tapes kažu da sviraju takozvani regret punk i u domovini im predviđaju svijetlu budućnost. Pjevač Phil je gostovao na pjesmi „Neon Light”, a nakon koncerta u Močvari Trophy Jump će im se pridružiti na europskoj turneji.

Trophy Jump je s mađarskim bendom Afewyearslater snimio split EP sad već pomalo daleke 2020. godine, no zbog pandemije kovida nisu ga uspjeli promovirati pa će tu nepravdu ispraviti u Močvari.

Domaći gosti From Another Mother poznati su po nepredvidivim scenarijima, ludoj pozitivnoj energiji i eklektičnom rock zvuku, a s obzirom na to da već neko vrijeme nisu svirali u Zagrebu, bilo bi šteta propustiti ovu priliku.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 10 eura, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 13 eura. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 34), na prodajnim mjestima Entrija i online.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE