The Toasters su ponovno na turneji, u sklopu koje se vraćaju u Zagreb te nastupaju u klubu Dva Osam u utorak, 22. listopada.

Neumorni ska prvaci promoviraju svoj najnoviji album ‘Men In Underwear’. Nakon europske ljetne turneje na kojoj su svirali po festivalima, na stari kontinent dolaze u jesen, te će posebnu turu odraditi na Balkanu, kada će svojim zaraznim ska ritmovima protresti i Jabukovac.

Postava benda, koja se predstavlja na novom albumu, sastoji se od Bucketa (gitara/vokal), Borisa Maninveldta (bubnjevi), DJ Heinstre (saksofon), Adriena Le Mieuxa (bas) i Tima Duwela (trombon).

Podrška na koncertu bit će im sastav The Homegrowns. Radi se o deveteročlanom bendu iz Slovenije, opisuju se kao stalno evoluirajući jamajkanski glazbeni projekt s korijenima u uspavanom gradiću Radeče i granama diljem Slovenije. Prve sjemenke projekta datiraju iz prosinca 2019. godine, kada je warm up riddim bend pratio MC Krebla, Harisa Piltona i Tadi Mana. The Homegrowns su: Rok Železnik (klavijature), Anja Novak (vokal), Andrej Barachini (bas), Rok Zupan (bubnjevi), Žan Bezek (gitara), Andrej Fon (tenor saksofon), Andrej Bantan (alt saksofon), Jure Grimšič (trombon) te Jernej Kostajnšek (truba).

Ova turneja slavi 43 godine The Toasters u ska vodama, što ih je približilo brojci od 7000 koncerata u više od 100 zemalja diljem svijeta, otkako je bend osnovan u New Yorku 1981.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji po cijeni od 15 eura, a kasnije će cijena iznositi 20 eura. Osim putem interneta, ulaznice se mogu kupiti u dućanu ploča PDV, na prvom katu Pločnika, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE