Bear Stone Festival 𝟭𝟬. 𝗹𝗶𝘀𝘁𝗼𝗽𝗮𝗱𝗮 dovodi najbolje od sjevernjačkog Stoner Rocka u 𝗩𝗶𝗻𝘁𝗮𝗴𝗲 𝗜𝗻𝗱𝘂𝘀𝘁𝗿𝗶𝗮𝗹 𝗕𝗮𝗿. Pridružite se žestokim zvukovima bendova 𝗚𝗿𝗲𝗲𝗻𝗹𝗲𝗮𝗳, švedskih velikana koje krasi karijera duga 25 godina ispunjenih riffovima; 𝗦𝗹𝗼𝗺𝗼𝘀𝗮, norveškog “Tundra Rock” fenomena; i 𝗣𝘀𝘆𝗰𝗵𝗹𝗼𝗻𝗮, briljantnih britanskih Desert Rockera.

Švedski teški rockeri Greenleaf učvrstili su svoju poziciju kao predvodnici europske Stoner Rock scene s bogatom poviješću dugom preko 25 godina. Osnovan kao projekt od strane prijatelja iz poznatih bendova kao što su Dozer i Lowrider, Greenleaf je evoluirao u sinergiju gromoglasne riff-magije i soul vokala, predvođenih gitaristom Tommijem Holappom i klasično školovanim pjevačem Arvidom Hällagårdom.

Njihovo putovanje od neformalnog projekta do stalnog poduhvata odražava predanost njihovoj zajedničkoj ljubavi prema Hard Rocku i Proto-Metalu iz ere 70-ih, što je kulminiralo u zrelom, samouvjerenom prikazu zanatskog umijeća i glazbenog umijeća. S fokusom na isporuku žestokih himni, Greenleaf nastavlja osvajati publiku svojim naelektriziranim izvedbama i zvukom koji privlači uho. Na ovoj turneji promovirat će svoj deveti album “The Head & The Habit” koji je izdan 21. lipnja.

Norveški fenomen Slomosa sprema se za eksplozivnu 2024. Sa svojim debitantskim istoimenim albumom koji je imao izrazit odjek na međunarodnoj Stoner Rock sceni, ovaj kvartet neumoljivo putuje uz legende kao što su Stöner, Orange Goblin i Sasquatch, čime su učvrstili svoju reputaciju izvođača koji se moraju vidjeti uživo.
Poznati po svojim energičnim izvedbama i teškim riffovima, Slomosini koncerti pale dvorane intenzivnom atmosferom, obećavajući nezaboravno iskustvo. Sada je grupa — Ben Berdous [vokal, gitara], Marie Moe [vokal, bas], Tor Erik Bye [gitara]i Jard Hole [bubnjevi], usavršila ovaj neponovljivi zvuk na svom prikladno nazvanom drugom albumu “Tundra Rock” koji je izašao 13.09.
Pojavljujući se iz glazbenog žarišta Bradforda u Engleskoj 2016., Psychlona spaja Punk Rock žestinu s utjecajima kalifornijskog Desert Rocka, Hard Rocka 60-ih/70-ih i Psihodeličnog Rocka, stvarajući jedinstven zvučni put. S hvaljenim albumima kao što su “Mojo Rising” i “Venus Skytrip”, bend je brzo privlačio pažnju, zauzevši vrh Doom Charts-a i zaradivši izvrsne kritike od uglednih publikacija. Potpisani s Psycho Waxxom 2021., Psychlona nastavlja osvajati publiku diljem svijeta svojim dinamičnim nastupima uživo, kraseći pozornice na renomiranim festivalima kao što su Psycho Las Vegas, Desertfest London i Freak Valley Festival.

Fizičke ulaznice su dostupne u 𝗗𝗶𝗿𝘁𝘆 𝗢𝗹𝗱 𝗦𝗵𝗼𝗽𝘂 na adresi Tratinska 34, Zagreb. Pretprodajna cijena iznosi 𝟭𝟵€, dok će cijena na ulazu iznositi 𝟮𝟮€. Sve cijene uključuju prodajnu naknadu i PDV.

Vidimo se 10.10. u 𝗩𝗶𝗻𝘁𝗮𝗴𝗲 𝗜𝗻𝗱𝘂𝘀𝘁𝗿𝗶𝗮𝗹 𝗕𝗮𝗿𝘂!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE