Tri godine nakon posljednjeg samostalnog koncerta te ususret novim hit singlovima, Svemirko slijeće u Boogaloo 18. listopada i garantira pravi početak jesenske koncertne turneje!

Tri objavljena albuma, retrogradnim redoslijedom „Skalamerija” iz 2020., „Tunguzija” iz 2018. te „Vanilija” iz 2017. godine čine Svemirkovu „-ija” trilogiju epskih proporcija, a sam Vuković nastavlja skladati i pisati nove pjesme i materijale drugačijeg, ali još uvijek njemu prepoznatljivog karaktera.
Dio toga otkriveno je posljednjim singlom, duetom „Nosi me na duši” koji potpisuje zajedno s Peki Peleom, a suprotno „nevješto napravljenom predmetu, spravi ili građevini” čime opisuje svoj prethodni album, Vuković zasigurno vješto i spretno stvara profinjenu muziku koja pogađa baš tamo gdje treba.
Kao bend i izvođač, Svemirko neprestano donosi svježinu u svoje nastupe uživo, čemu svjedoče mnogobrojna gostovanja na svim relevantnim muzičkim festivalima u zemljama regije. Jedino što se može garantirati jest da nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pokret je duboko ukorijenjen u samu srž njegove muzike, dok su melodije i ritmovi niti kojima će vas obuzeti i natjerati na ples – htjeli vi to ili ne.
Ulaznice je moguće kupiti putem Core Event stranice.
Ranoranilac: 12 €
Pretprodaja: 15 €
Na dan koncerta: 20 €
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE