Popularni kanadski synth pop duo Desire premijerno stiže u Hrvatsku u sklopu europske turneje “Games People Play” na kojoj će promovirati istoimeni album! Svoje plesne cipelice i razgibane kukove ponesite 11. prosinca u Močvaru.

Desire je nastao 2009. u Montrealu, a čine ga pjevačica Megan Louise i producent /multiinstrumentalist Johnny Jewel (bivši član bendova Chromatics i Glass Candy) koji je inače poznat po korištenju analogne opreme. Nat Walker (također bivši član Chromaticsa) bio je član benda na klavijaturi i bubnjevima u samim počecima. Baš kako priliči ljudima iz Montreala, tekstovi su im na engleskom i francuskom. Dosad su izdali dva albuma: Desire (2009.) i Escape (2022.), dok bi “Games People Play” svjetlo dana trebao ugledati početkom rujna.
I ovaj album će izaći za Johnnyjevu izdavačku kuću “Italians Do it Better”, frazu koju je proslavila Madonna u spotu “Papa Don’t Preach”. Na njihovom veoma hvaljenom prvijencu “Desire” nalazio se megahit “Under Your Spell” koji danas broji gotovo 70 milijuna pregleda na youtubeu, a priuštio im je i suradnju s modnim brendovima kao što su Max Mara i Christian Dior. Pojavio se kao soundtrack i u američkom filmu “Drive” te norveškoj drami “Oslo, August 31st”, a sample je iskoristio i Kid Cudi za pjesmu “Teleport 2 Me, Jamie”. 
Pretprodajna cijena ulaznica je 23 eura i mogu se kupiti online preko Hangtime ticketinga ili u Dirty Old Shopu, a na dan će, ako ih ostane, koštati 26 eura.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE