Matija Milutin predstavlja svoj novi album “DRUGI” – za mrvu bolji od prethodnog i jednako lošiji od sljedećeg. Album je objavljen za JeboTon label.

Matija Milutin, glazbenik koji trenutno živi i stvara na otoku Ižu kraj Zadra, prošle se godine predstavio zaraznim prvijencem “Pingvinov let” objavljenim upravo na Svjetski dan pingvina, a sada s veseljem otkriva i svoj novi album pod nazivom “DRUGI”.

“Ovaj je album odraz mog glazbenog tripa i inspiracije koju crpim iz života u Mliječnoj stazi. Kroz deset pjesama pokušao sam uhvatiti esenciju modernih elektroničkih ritmova te prezentirati neke meni surealne ideje, misli i osjećaje. Albumom “DRUGI” donosim nešto novo na stol, a nadam se da ću novim izdanjem doprijeti i do šire publike koja cijeni inovativnost i strast u glazbenom stvaranju”, objasnio je (uz pomoć umjetničke inteligencije) Matija.

Album je prethodno najavljen trima singlovima – “Mala maca”, “Ko je Vidia” i “Doviđenja”, a donosi jedinstvenu fuziju elektroničkih žanrova kao što su house, drum’n’bass i garage obogaćenu pop vokalima. Izdanje je obilježeno i dvjema zanimljivim suradnjama: “Droplet” je featuring s Tandarom, dok je Antun Aleksa pomogao u pisanju teksta na pjesmi “Sarme”.

Album „DRUGI“ od danas je dostupan na svim streaming servisima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE