Šesto izdanje Festivala Buke održat će se u Tvornici kulture. Festival Buke, poznat i pod nazivom Tvrdoval, po prvi put stiže u Šubićevu u petak, 6. rujna 2024. godine kako bi okupio sve ljubitelje tvrdog i žestokog zvuka – od sirovog rocka do brutalnog metala. Na pozornicu Velikog pogona stižu Doom Temple, Extroft, RIFFTREE, 10KRE i Savršeni marginalci.

Program festivala je stvoren kako bi okupio i promovirao mlade bendove i novu rastuću scenu bendova koji se ne boje svirati glasno i energično. Ovog puta, na pozornici će se izmijeniti pet bendova – neki su novi, neki su već stari majstori s brojnim nastupima iza sebe.

Tvrdoval je stvoren s jednom misijom – pružiti platformu rastućoj sceni te mladim i hrabrim bendovima koji ne pristaju na kompromise kada je riječ o snazi i energiji njihove glazbe, te istu mlađu scenu upoznati sa veteranima lokalne glazbene scene. U ovom izdanju Festivala Buke, pet bendova će se popeti na pozornicu, svaki s vlastitim unikatnim stilom i energijom koja će vas oboriti s nogu. Očekujte mješavinu svježih talenata i iskusnih majstora, svi spremni da pokažu što znaju.

Cijena ulaznica je 10 eura, dok će na dan koncerta za ulaznicu biti potrebno izdvojiti 12 eura. Ulaznice potražite na svim prodajnim mjestima Entrija ili online na Entrio.hr.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE