Drugog vikenda u rujnu, tradicionalno stiže manifestacija Wine & Bike Tour Erdut, koja puno desetljeće privlači posjetitelje u Erdutsko vinogorje, smješteno na europskoj Eurovelo biciklističkoj ruti Dunav.

U rujnu se veselimo plodovima uloženog truda i rada, širimo dobar osjećaj i zahvaljujemo se na prilikama koje su nam pružene. Ovim putem pozivamo i vas da pronađete svoje razloge za zadovoljstvo te nam se pridružite u Erdutu na dionizijskoj manifestaciji kojom slavimo vino, umjetnost, ljepotu druženja i zadnje dane ljeta na obalama Dunava, stoji u priopćenju organizatora.

Ovogodišnji program Wine & Bike-a održava se od 7. do 8. rujna, a posjetitelje već tradicionalno očekuje bogati mozaik sastavljen od dramskog i glazbenog programa, biciklističko – vinske utrke i dana otvorenih podruma Erdutskog vinogorja. Vrhunac događaja bit će nastup Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora, koji će poput mnogih prije njega, pokušati sljubiti Dunav i nebo na jednom od najljepših vidikovaca u Slavoniji i Baranji. Uživanje u Wine & Bike Tour Erdut manifestaciji omogućuju Turistička zajednica Općine Erdut, Općina Erdut, Udruga vinara i vinogradara Erdut na Dunavu, Kreativna agencija Adverta, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije i Hrvatska turistička zajednica.

Ulaznice u iznosu od 10,00 € dostupne su online putem sustava CoreEvent i fizički u Barcelona pubu (Stepinčeva 28, Osijek), cijena na dan koncerta je 15,00 € i kupuje se na ulazu u koncertni prostor. 

Posjetiteljima manifestacije omogućen je besplatan prijevoz od Osijeka do Erdutskih vinograda i nazad nakon završetka programa po unaprijed najavljenoj satnici.
Polasci su zakazani s Gajevog trga u Osijeku prema sljedećem rasporedu:
18:00 jedan autobus / povratak 23:00 h
18:45 jedan autobus / povratak 00:00 h
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE