Mosquito festival nova je priča nadomak grada Osijeka, koja će sigurno oduševiti sve punk-rock poklonike.

U Kopačevu, mjestu 10-ak kilometara od Osijeka, održava se premijerni Mosquito punk-rock festival i to 12. listopada. Organizatori festivala su Orgasmatron Schedule i Kreativna agencija Adverta.

“Osluškujući potrebe i prijedloge naših prijatelja i sugrađana rodila se ideja koja je u startu prerasla u nešto više, a dokaz tome je lista potvrđenih bendova koji su prepoznali ideju te objeručke prihvatili poziv za sudjelovanjem u kreiranju jedne nove priče.”

Na prvome Mosquito festivalu nastupaju Peter and the Test Tube Babies (UK), Šank?! (ZG), Debeli precjednik (Atomac/VBK), Gužva u 16-ercu (OS), Tarzan u Dunsflaši (OS) i Igla & Ziherice (OS).

Na samo 10km od Osijeka i 900m metara od ulaza u park prirode Kopački Rit, u predivnoj Baranji, točnije, u Kopačevu imate priliku biti svjedoci jedne lude i nezaboravne festivalske večeri.
Cijena festivalske ulaznice će u pretprodaji iznositi €18 dok će na ulazu biti potrebno izdvojiti €23.
Ulaznice će u fizičkom obliku biti dostupne u Barcelona Pubu Osijek te Online putem platforme: Core-Event
Pretprodaja počinje u petak 19.08. te traje do 11.10.
Uz kupljenu ulaznicu ostvarujete pravo na besplatan parking te besplatan kamp u kojemu će biti osigurani voda i sanitarni čvor.
Više informacija oko festivala pronađi na webu OVDJE.
Peter & The Test Tube Babies
Osnovani su u Brightonu 1978. godine u doba velike ekspanzije punk pokreta i spadaju u drugu generaciju punk bendova zajedno sa The Exploited, Dead Kennedys, U.K. Subs, GBH, Anti Nowhere League, Discharge, The Adicts, Partisans. Također poznati su i kao jedni od pripadnika Oi! punk pokreta uz The Blitz, Angelic Upstarts, Cockney Rejects…Njihov prvi singl “Banned From The Pubs”, odmah postaje punk klasik, a njihov prvi album “Pissed and Proud”, objavljen 1982.g, spada u klasike punk rocka i jedan je od najprodavanijih punk rock albuma. Drugi album “Mating Sounds of South American Frogs” nastavlja uspjeh prvijenca i stiže na četvrto mjesto oficijalne top liste u Velikoj Britaniji, a singl “Jinx” postaje i ostaje njihovim najuspješnijim singlom sve do danas i nalazi se na večinu punk rock kompilacija širom svijeta. Do danas su objavili 14 studijskih albuma, a posljednji je „Fuctifano“ objavljen 2020. godine. Njihov smisao za humor, melodična i žestoka svirka te neodstupanje od svojih punk temelja svih ovih godina stavlja ih “rame uz rame” uz najbolje punk rock bendove današnjice.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE