Sljedeći četvrtak, 1. kolovoza 2024., Defected se vraća s četverodnevnim (i noćnim) dance partyjem u Garden Resort u Tisnu na otoku Murteru!

Miris kreme za sunčanje i raznovrsnih pića, melodijsko cvrkutanje cvrčaka i povlašten pristup moru samo su neki od užitaka koji očekuju posjetitelje ovogodišnjeg Defected festivala u Tisnu. Na tri pozornice nastupit će više od 80 domaćih i stranih izvođača dance glazbe. Među njima su Arielle Free, Ben Westbeech, Catz ‘N Dogz, Carl Craig, Darius Syrossian, Dimitri From Paris, Horse Meat Disco, Mike Dunn, Purple Disco Machine, Riva Starr, Sam Divine, The Shapeshifters i YOURS.

Izvor: croatia.defected.com

Uz glavnu pozornicu, okruženu barovima i restoranima, posjetitelji će moći uživati na Beach stageu uz more te dnevno raveanje odraditi u hladu Olive Grove stagea. Headlinerima će se na pozornicama pridružiti i Ajoai, Bklava, Cash Only, DJ Holographic, Dunmore Brothers, FKA Mash, Moodymann, Nightmares on Wax i mnogi drugi.

Službeni Afterparty seli festival u Barbarella diskoteku na otvorenom, a u ponudi su i razne zabave na brodu svaki dan i noć festivala. Lagana plovidba Jadranom uz vrhunske DJ-eve i neumoran ples sastavni su dio Defecteda. Uz to, u Gardenu će se odvijati i impresivan wellness program koji uključuje satove joge i druge načine za opuštanje i oporavak posjetitelja.

Izvor: croatia.defected.com

Nazvan ‘estatičnim, ekstravagantnim spektaklom’, Defected postavlja visoka očekivanja za dobre ritmove i ples na jednoj od najljepših festivalskih lokacija u Hrvatskoj. Cijeli popis izvođača, raspored nastupa i partija na brodu te sve ostale informacije možete pronaći na službenoj stranici festivala. Ulaznice se kreću od 25.00€ do 175.00€, a kupiti ih možete kroz sustav Entrio. Ulaznice su ograničene, pa tako preporučujemo da svoj primjerak nabavite na vrijeme. Vidimo se!

Share.

About Author

"Bio sam na previše koncerata", reče nitko nikad. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE