Velvet festival zaokružio je svoj lineup: popisu imena pridružilo se još 18 izvođača, a predvode ih YĪN YĪN, dreamcastmoe, Parbleu, Cubismo, IDEM i Might Delete Later. U očaravajućem će mediteranskom pejzažu na četiri sjajne festivalske pozornice u zanosnom ambijentu plaže Medane u Puntu na otoku Krku od 26. do 30. lipnja 2024. godine nastupiti preko 50 sjajnih i pomno selektiranih izvođača.

Velvet ima soundtrack ljeta za koji će se pobrinuti nizozemska četvroka YĪN YĪN. Thai funk senzacija slušatelje je oduševila svojim trećim albumom ”Mount Matsu”, a u zanosnom će mediteranskom ambijentu njihova glazba probuditi sva osjetila. U Punat ove godine stiže i dreamcastmoe, kantautor i producent iz Washington D.C.-ja koji fuzionirajući R&B, funk, soul, jazz i hip-hop savršeno prenosi zvuk svakodnevice u svom rodnom gradu. Njima se ovog ljeta pridružuje i Parbleu – glazbeni kolektiv predvođen Andresom Balbuceaom i Andreom De Faziom koji svojim drugim LP-jem ”Elios” donose egzotičnu kozmičku magiju i sunčanu fantaziju inspiriranu mitološkim avanturama Helija, boga Sunca, s daškom turske psihodelije.

Plesne će kubanske ritmove svirati višestruko nagrađivani hrvatski bend Cubismo, dok će na pozornici s magičnom kulisom nastupiti i nova glazbena senzacija IDEM čiji je prvijenac ”POYY” osvojio uši i srca publike i kritičara u čitavoj regiji. Iz Amsterdama stižu i house artisti Might Delete Later koji su poznati po svojim zaraznim beatovima i funky ritmovima te unikatnom i eksperimentalnom kreativnom pristupu. Na Velvetovim će pozornicama kao live actovi nastupiti i sjajna mlada ekipa: Rouzi, Iva Lorens, Čuvarkuća, D. i Slow Cured. Na festivalu će puštati i pažljivo selektirani artisti: Dulash Der DJ, Phillie P, Zolium, Little Lu, Zazi b2b Mima, Simen K. i Olav.

Četvrti se val izvođača pridružio popisu čiji su headlineri italo disco legenda Pino D’Angiò i transcendentni Hunee inspiriran glazbom iz čitavog svijeta. Magični live dio lineupa čine i bendovi Stella & The Longos, Svemirko, Vizelj, Ki Klop, Sitzpinker te izvođači Nejc Pipp, Mitsko Biće, Jymenik i Reper iz Sobe. Zvučni će kaleidoskop u mediteranskom raju za DJ pultom stvarati Adriatic Social Club, Aleksandra Marr, Ana Simonović, Bianca Intensa, Bibi Seck, Disconsole, DJ Turbo Maximus, Ed Longo, Eternal Love, Glorex, Herzog, Hibou, Hunee, Legalize Lambada, Marko Friedl, Marin B., Millos Kaiser, Nevena Jeremić, Nikola Vemić, Pholia, RokoRokoRoko, Sergej Krstić, SunnySun i SZCH.

Krajem lipnja Punat će odašiljati najljepše ljetne vibracije kvalitetne glazbe, lifestlylea i kulture. Osmo izdanje Velvet festivala od 26. do 30. lipnja 2024. godine na četiri će pozornice prekrasne plaže Medane dovesti svjetske i regionalne artiste koji će postati soundtrackom vrućih ljetnih večeri. Uz morski zrak, lagani povjetarac i sunčeve zrake posjetitelji će festivala dane moći provoditi na sunčanju i kupanju na predivnim mediteranskim plažama i uvalama.

Sretnici koji su na vrijeme kupili ulaznice zalaske će sunca dočekati na boat partyjima i cruisingu uz DJ setove u jedinstvenoj atmosferi. Posljednje ulaznice za Cruising w/ Oblakoder i Boat Party w/ Mile Voli Disko dostupne su na linku.

U prodaji su dostupne weekend ulaznice za petak i subotu po cijeni od 39 eura, dok je za festivalsku ulaznicu potrebno izdvojiti 49 eura. Ulaznice se mogu kupiti online putem platforme CoreEvent.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE