U četvrtak, 8.ožujka, Meritas i Jelena Radan u Saxu pripremaju zajednički koncert naziva „When Tommorow Comes“.

Nakon vrlo uspješne godine i odličnog koncerta kojim su proslavile svojih prvih 20 godina, Meritas se vraćaju u Zagreb i to na sam Dan žena. No ovog puta dovode i pojačanje, svoju dugogodišnju prijateljicu i suradnicu Jelenu Radan.

When Tommorow Comes“ njihov je zajednički koncert kroz koji Meri Jaman, Anita Valo i Jelena Radan s užitkom izvode pjesme autora i izvođača koji su ih pratili kroz njihovo glazbeno sazrijevanje. Cijela glazbena priča je započela samo sa ženskim pismom, ali su je kroz godine nastupanja u ovoj kombinaciji proširile na pjesme koje im nešto znače i za koje bi voljele da su pisane za njih. Osim stranih, na popisu su i njihove autorske pjesme. Nastupiti će uz pratnju glazbenika Ivana Božanića na bas gitari, Zdeslava Klarića na klavijaturama i Tina Ostreša na cajonu.

Ovo je svojevrsna poslastica s obzirom da u ovom obliku nisu već dugo klupski zasvirale u Zagrebu. A i sama kombinacija tri sasvim različite osobnosti i vokala nosi u sebi nešto zanosno. Pridružite im se u ovoj rijetkoj prilici na Dan żena u Sax-u.

Ulaznice se mogu osigurati u klubu Sax! za 55 kuna u pretprodaji dok za 70 kuna ukoliko se pričeka sam dan koncerta

Službeni događaj pogledajte ovdje.

I za kraj, važno je spomenuti da je njihova pjesma „Ova ljubav“ nominirana za hit godine za glazbenu nagradu Cesarica. Glasati možete online na Cesarica.org, facebook stranici Cesarica ili Viber javnom profilu Cesarica.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE