Ruku na srce, nogu na gas i ravno do KSET-a gdje će u petak, 9. Ožujka, Lika Kolorado predstaviti svoj debitantski album pod nazivom “Smiješ zaurlat”

Samozatajnim šarmom i zvukom na tragu velikih indie rock i britpop bendova 90-ih, Lika Kolorado osvojila nas je singlovima “Kralj”, “Smiješ zaurlat” i “Sigurno”. Najnovijim singlom “Samuraj” ova zagrebačka četvorka uvela nas je u svoje debitantsko studijsko izdanje koje će predstaviti početkom ožujka.

Lika Kolorado svoju glazbenu priču stvara od 2016. godine. Bend čine Ana Jelić (bas), Filip Riđički (vokal), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj). Imali smo ih priliku slušati na prošlogodišnjoj Brucošijadi FER-a te mnogim drugim festivalima. O tome koliko im je prošla godina bila uspješna govori i činjenica da su pobijedili na 21. izdanju HaGeeF demo festivala. Prošle su godine odradili zapaženu regionalnu festivalsku turneju. Unatoč kratkom stažu, postali su poznati po svojim zaraznim pjesmama.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna u pretprodaji mogu se nabaviti u KSET-u i Dirty Old Empireu, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 30 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE