Četvrto izdanje SuperUha održat će  se od 7. do 9. kolovoza, na istoj lokaciji kao i prošle godine, u intimnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica u Primoštenu. Organizatori su za ovu godinu najavili dvostruko veću površinu kampa i njegovo ranije otvaranje, već 5. kolovoza u 12:00 sati, a radit će do 10. kolovoza u 12:00 sati. Uz odlične lokacije i popratne sadržaje, festival  je dosad krasio širok spektar glazbenih stilova u rasponu od hip hopa preko free jazza do underground rocka i elektronike, a kakvi su im planovi za ovu godinu otkrivaju nam imena prvih izvođača.

Gracin je splitski kantautor, porijeklom upravo iz Primoštena. Do sada je objavio studijski album Mono, a s bendom već snima drugi album, s kojeg ćemo pjesme imati priliku čuti u festivalskom okruženju.

SuperUho Festival ugostit će i Conor Obersta, američkog kantautora najpoznatijeg kao gitarista, pjevača i skladatelja popularnih Bright Eyesa. Conor krajem prošle godine izdaje novi studijski album Ruminations, a u sklopu turneje dolazi i u Hrvatsku.

Za sada posljednjeg najavljenog izvođača ne treba posebno predstavljati, u Primošten dolazi kultni post-hardcore Shellac, momci iz Chicaga koji sebe opisuju kao “minimalistički rock trio”.

Do 18. ožujka festivalska ulaznica je 220 kuna, a kamp 90 kuna.

Tourist agency Laguna (Tepli bok 25), Primošten
Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
Cd Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
caffe bar “BASKET” (Domovinskog rata 42), Split
Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2), Rijeka
dirty old EMPIRE * shop – label – festival – merchandise – booking (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb

Ulaznice je moguće kupiti i putem web stranica Rockmarka i Dirty Old Shopa.

SuperUho festival možete pratiti OVDJE.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE