U osječkom klubu Oxygene za vikend 16. i 17. ožujka koncerte će održati tuzlanska reperica Sassja i zagrebački jazz sastav Chui.

16. ožujka (PETAK)

Tuzlanska reperica Sassja u petak će promovirati drugi studijski album ‘No problemo’ na kojemu je radila protekle dvije godine i oko kojeg je okupila međunarodnu ekipu glazbenika: aka Berger iz Ludovik Materiala odsvirao je gitare na „No Problemo“, Benjamin Ziervogel violine na „Ništa“, a scratch na “Nek je živa glava” je napravio Kpow. Erol Zejnilović iz Elementala odsvirao je gitaru na jednoj pjesmi, a Ante Zvonimir Stamać je napravio glazbu za pjesmu “S njom”. Darko Rundek gostovao je na pjesmi „Savana“ za koju se uskoro snima i spot. Najavljen singlovima ”No problemo”, ”Ništa”, ”Njemica”, ”Beton” i ”Stube” album donosi ukupno 10 pjesama u kojima s lakoćom ispaljuje rime kao autentične kritike društva inspirirane stvarnim iskustvima nastalim kroz protekle dvije godine.

Osječki rap dvojac Srki & Ivi te MC Rima će svojim setovima zagrijavati publiku, a upad je u pretprodaji 40, a na dan koncerta 60 kuna.

FB Event

17. ožujka (SUBOTA)

Premijerni nastup u Osijeku održat će zagrebački jazz sastav Chui. Oni su bend koji unazad nekoliko godina na regionalnoj glazbenoj sceni pravi veliko osvježenje sa svojim kombinacijama jazza, rocka, elektronike i klupske plesne glazbe. Bend koji je sa svojim dosadašnjim nastupima privukao novu publiku jazz glazbe, objavio je čak četiri albuma te surađivao s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije i s divom Josipom Lisac. Chui se prvi puta predstavljaju osječkoj publici. Bend čine Vojkan Josić (sakson, elektronika), Toni Starešinić (klavijature, elektronika), Konrad Lovrenčić (bas gitara), Ivan Levačić (bubanj). Zadnjim albumom Chui ovu glazbu koji su snimili u suradnji s Jazz orkestrom HRT-a dobili su brojne pohvale te je album proglašen najboljim jazz albumom protekle godine, a ponosno nosi titulu i jednog od najboljih albuma snimljenih u Hrvatskoj.

Prije njih će svirati osječki instrumentalni fusion jazz sastav Human Buldozer, upad je također 40, a na dan koncerta 60 kuna.

FB Event

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE