Na posljednjoj zimskoj Začaranoj Močvari, 15. ožujka 2018., predstavit će se nove snage zagrebačke akustičarske i alternativne scene. Nastupat će mlada zagrebačka kantautorica Miriam te također Zagrepčani, akustično-alternativni rock bend Mnogi Drugi.

Miriam se kao glazbenica priklonila folk-rock stilu i izvodi autorske pjesme. O njoj se na zagrebačkoj underground sceni počelo pričati posljednje dvije godine, a ovoga puta predstavit će se na Začaranoj Močvari. Na ovom nastupu društvo će joj praviti gitara, a za publiku Močvare izvest će neke starije brže te neke novije nježnije melodije.Tijekom ljeta 2017. izbacila je prvi singl i spot za pjesmu King of the road, a u pripremi je mini album u bendovskom aranžmanu s kojim odnedavno svira. 

Mnogi Drugi, bend je nastao još prošlog stoljeća, a sadašnja postava okupila se 2013. godine i od tada samo raste. Uvijek ozbiljni u svojoj neozbiljnosti, Mnogi Drugi su u nešto manje od dvije godine svirali na mnogim festivalima, a čak ih je Manu Chao odabrao za predgrupu na Špancirfestu 2016. godine. Njihove društveno osviještene pjesme i prepoznatljiv stil našli su mjesto među publikom i kritikom koja je vrlo dobro ocijenila njihov prvi album logičnog naziva Prvi, koji je izdan u jesen 2017. pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records.

Trenutačno pripremaju desetak nastupa do ljeta na kojima će promovirati album prvijenac, a uz to rade na novom materijalu.

Vrata Močvare se otvaraju u 20 sati, a početak svirke je u 21 sat. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

FB EVENT 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE