U subotu, 17. ožujka, premijerni nastup u Osijeku održat će zagrebački jazz sastav Chui, a potporu će im dati osječki sastav Human Buldozer.

Chui je bend koji unazad nekoliko godina na regionalnoj glazbenoj sceni pravi veliko osvježenje sa svojim kombinacijama jazza, rocka, elektronike i klupske plesne glazbe. Bend koji je sa svojim dosadašnjim nastupima privukao novu publiku jazz glazbe, objavio je čak četiri albuma te surađivao s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije i s divom Josipom Lisac. Chui se prvi puta predstavljaju osječkoj publici. Bend čine Vojkan Josić (sakson, elektronika), Toni Starešinić (klavijature, elektronika), Konrad Lovrenčić (bas gitara), Ivan Levačić (bubanj). Zadnjim albumom Chui ovu glazbu koji su snimili u suradnji s Jazz orkestrom HRT-a dobili su brojne pohvale te je album proglašen najboljim jazz albumom protekle godine, a ponosno nosi titulu i jednog od najboljih albuma snimljenih u Hrvatskoj.

Human Buldozer instrumentalni je fusion jazz bend koji dolazi ravno iz Osijeka. Sa svojim mističnim i melodičnim melodijama odvest će vas u neku drugu dimenziju. Članovi benda su Krešimir Arambašić (autor glazbe, gitara), Matija Nikolin (bas gitara), Benjamin Lamza (ald saksofon) i Jerko Abičić (bubanj). Bend će predstaviti svoj album prvijenac Rise of the Buldozer.

Koncert će se održati u klubu Oxygene, a cijene ulaznica su 40 kuna u pretprodaji i 60 dan koncerta.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE