U subotu 24. ožujka, u zagrebačkoj Tvornici Kulture održat će se “Tulum 23”, veliki slavljenički koncert povodom dvadeset i trećeg rođendana Aquarius Recordsa. Nastupaju “Gretta”, “Ljetno kino” i “Ti, ja i moja mama”, a za odličnu atmosferu između i nakon nastupa pobrinut će se DJ Xxxtended.

Program počinje u 20 sati, u malom pogonu Tvornice Kulture svirkom benda “Ti, ja i moja mama”, koji će, uz već poznate pjesme, predstaviti  i novi singl Samo da znaš.

Nakon toga koncert se premješta u veliki pogon Tvornice, na središnji događaj Tuluma 23, promociju albuma Gravitacija, petog studijskog albuma zagrebačke rock grupe “Gretta”.

Završetak rođendanske proslave rezerviran je za legendarnog Maxa Juričića i njegovo Ljetno kino, koji će nas provesti kroz ponajveće novovalne i novije rock hitove te predstaviti aktualan singl Za ljubav.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna potražite na Entrio prodajnim mjestima, Aquarius Music Shopovima te online na entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice biti 80 kuna.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE