Nakon prošlogodišnjeg videospota za hit “Sve će biti u redu” koji je objavljen u režiji Mare Milin, i ovoga su se puta dečki iz benda odlučili za suradnju s njom i prepustili joj rad na spotu za singl ‘Ako želiš biti moja’.

I sama redateljica Mare kaže: „Ispred mene je bio malo teži zadatak: slatka, pitka pjesma, koja odmah ulazi u uho, koja se savršeno rimuje i govori o ljubavi koja je nadohvat ruke, ali se najprije moraju ‘poduzeti neke mjere’. Plus, ovo je i jedan neizbježan hommage. Toliko bi lakše bilo da je pjesma u formi balade, ali nije. Ovo je pjesma s obilježjima 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća, u svakom pogledu: ružičaste naočale, la vita e bella, sve će biti u redu and they lived happily ever after. OK, ajmo kopati po toj eri i naći nešto što objedinjuje sve traženo i zadano, pritom zadovoljiti formu pjesme, ne otići u neki neukusan kič ili patetiku, biti s mjerom i decentan, a da sve bude cherry sweet i simpatično.“

Dado Gobac je također rekao par riječi o pjesmi: „Jedna tipična psihomodovska pjesmica s ljubavnom šalom čiji je spot izašao baš na Valentinovo. Cijeli spot je mali hommage Tigranu, kroz ime benda ‘Tigrans’. Mi smo se zabavili snimajući, a vi uživate u gledanju!“ Upravo zbog toga pjesma još više dobiva na težini.

Foto: Milan Krkač

Autor teksta i glazbe je Davor Gobac, režiju i kameru potpisuje Mare Milin, a asistent kamere je Milan Krkač, odgovoran i za oblikovanje svjetla. Montažu je odradila Maida Srabović.

Za make up, frizure i maske odgovorna je Marija Bingula – Maca, dok je glavnu ulogu u spotu ovoga puta preuzela Ivana Benko aka Greta Gardner. Ništa manje bitnu, sporednu ulogu odigrao je pas Santiago.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE