16. veljače riječki Pogon Kulture će ugostiti zagrebački electro-acoustic pop band Detour.

2006. godine band Yammat predvođen gitaristom Nenadom Borgudanom mijenja ime banda u Detour. Njihov treći studijski album “A što ak’ ja…” pokazao se prijelomnim u njihovom dotadašnjem djelovanju katapultirajući ih u status velike glazbene pop atrakcije u regiji, gdje ih se počelo sve više titulirati “perjanicom novovalskog popa”. To im je istovremeno otvorilo i veliki broj koncertnih nastupa s čime su došle i brojne nagrade. Album, nošen najviše hit singlovima “Srce veliko”, “Snijeg”, “Daleko” i “Plešem sama”, osigurao je Detouru top mjesta u većini godišnjih izbora, te Porina za najbolji pop album u 2014. godini. Početkom 2016. godine Detour izbacuje novi hit singl “Zaljubila sam se” s kojim su i predstavili novu pjevačicu Ginu Damjanović.

Zadnje dvije godine su bile i više nego uspješne za band, nakon rasprodanog koncerta u zagrebačkoj Tvornici Kulture i osvajanja Porina za najbolju pjesmu u 2017. godini, Detour dolazi u Rijeku predstaviti aktualan album i neke od novih pjesma koje će se naći na novom albumu.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kuna na šanku The Beertije na Trsatu, u Dallas music shopu te online preko sustava ENTRIO.HR, na sam dan koncerta cijena će biti 60 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE