Nakon Kikagaku Moyo i Sundays & Cybele, WolfBad Squad u Zagreb dolazi još jedan zanimljiv japanski bend s GuruGuru Brain etikete. Riječ je o japanskom krautrock bendu pod nazivom Minami Deutsch, koji 2. svibnja 2018. nastupa u klubu Močvara.

Minami Deutsch je krautrock bend iz Tokija koji je 2014. osnovao Kyotaro Miula. Nakon zapaženog nastupa na Tokyo Psych Festivalu 2015. Minami Deutsch objavljuju svoj istoimeni album prvijenac za Cardinal Fuzz Records koji je odmah pokupio simpatiju psych i krautrock publike kao i kritike diljem svijeta. Psychedelic Baby Magazine označio je Minami Deutsch kao jedan od najvažnijih predstavnika moderne azijske glazbene scene.

Kao predgrupa nastupit će zagrebački bend Fjodor. Ako još niste čuli za njih, u pitanju je instrumental psychedelic/space/noise bend koji je osnovan 2006. godine, a trenutnu postavu čine Ivan Beuc (gitara), Aljoša Reljić (bubnjevi) i Marko Plešnik (bas). Njihova glazba nastala je pod utjecajem različitih glazbenih žanrova kao što su krautrock, jazz, noise, space, elektronika, metal, balkanska i orijentalna te suvremena i klasična glazba. Mogu se pohvaliti da su tijekom dugogodišnjeg rada surađivali s velikim brojem glazbenika, izdali tri studijska albuma i odradili veliki broj koncerata diljem Europe i Balkana.

Početak svirke najavljen je za 21:30h, a cijena ulaznice je 40 kuna.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE