U četvrtak 26. travnja u zagrebački Boogaloo dolazi američka horror punk rock legenda Michale Graves u sklopu svoje prve europske solo turneje „Beginning Of The End“ na kojoj će predstaviti svoj posljednji studijski album „The World Turned Upside Down“.

Michale Graves je poznat po tome što je bio pjevač jedne od najvećih punk rock grupa, legendarnih Misfitsa zu razdoblju od 1995. do 2000. (s jednom pauzom početkom 1998.). S Misfitsima je snimio dva studijska albuma American Psycho i Famous Monsters te jedan live album Evillive II na kojima se nalazi i velik broj njegovih autorskih pjesama ili pjesama u kojima je sudjelovao kao autor i tekstopisac poput Dig Up Her Bones, American Psyho, Scream!, Descending Angel, Helena, The Forbidden Zone, Saturday Night, Shining, Fiend Club… legendarne stvari koje još uvijek izvodi na koncertima.

Nakon razlaza s bendom, Graves započinje solo karijeru, surađuje s mnogim grupama i umjetnicima, pa je tako pjevao u bandu Blitzkrieg legendarnog Marky Ramonea, bubnjara Ramonesa, s kojima je objavio dva singla Where We Are Angels i If And When i s kojima je dva puta gostovao u zagrebačkom Boogaloou.

Graves je objavio trinaest solo albuma od kojih su mnogi akustični, no na posljednjem The World Turned Upside Down se vraća zvuku koji smo navikli iz njegove Misfits faze tako da će na ovoj turneji doći na svoje i svi fanovi Misfitsa.

S Michale Gravesom dolazi kao basist još jedna horror punk ikona Argyle Goolsby, basist i pjevač iz američke horror punk grupe Blitzkid.


Gravesa dovode Tvajlajt Promocije, a više informacija o ulaznicama i predgrupama stiže uskoro na njihove stranice i u event dostupan klikom OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE