Debitantski album sve popularnije zagrebačke četvorke donosi deset moćnih skladbi koje će vas zasigurno oduševiti.

Lika Kolorado svoju glazbenu priču stvara od 2016. godine. Bend čine Ana Jelić (bas), Filip Riđički (vokal), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj). Nakon što su prošle godine osvojili prvo mjesto na 21. izdanju HaGeeF demo festivala te odradili zapaženu regionalnu festivalsku turneju, danas je napokon došao i taj dan. Sada slobodno „Smiješ zaurlat“ deset moćnih rock skladbi koje nam donosi njihov prvijenac, skladbi koje obiluju žestokim riffovima, zaraznim radiofoničnim melodijama te autentičnim, pomalo drskim tekstovima. Album možete poslušati na Deezeru ili nabaviti u Aquarius Music Shopovima.

Dali smo sve od sebe da svu ljubav, energiju i iskrenost koju smo uložili u stvaranje ovoga albuma što bolje prenesemo na snimke kako bi vam što vjernije dočarali kako se osjećamo dok stvaramo te zašto se, na kraju krajeva, bavimo glazbom. Nadamo se da smo u tome uspjeli te da ćete od ovoga albuma dobiti sve ono što ste očekivali, a i puno više! Hvala svakom od vas na podršci tijekom nastanka i snimanja albuma, kao i prilikom svakoga koncerta, bez vas ovo ne bi bilo moguće niti bi imalo smisla. Slušajte, share-ajte, uživajte i naravno, smijete zaurlat!“

Album je snimljen u zagrebačkom Morris studiju i Kod Markija. Za miks i mastering su zaslužni Nikola Vranjković i Dejan Lalić Lale, Ivan Petrović (“Sigurno”) te Mark Mrakovčić (“Smiješ zaurlat” i “Kralj”).

U  pjesmama možemo čuti mnogo o stvarima koje bi drugi “bacili pod sag” – nesigurnosti, nesavršenosti, jalu, ljubomori, mržnji, muljanju, strahu… Upravo te teme su dominirale i na uspješnim najavnim singlovima “Kralj”, “Smiješ zaurlat”, “Sigurno” i “Samuraj” , koji su zaokupili pažnju radijskih urednika i glazbenih kritičara.

Promocija prvijenca održati će se u petak, 9. ožujka, u zagrebačkom klubu KSET.

Više o događaju možete saznati u našoj najavi.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE