Nakon odlično prihvaćenog spota za pjesmu Zagreb s albuma ArhelinoDrvored je objavio novi spot za singl ‘Prozori’.

“Prozori“ su jedna kratka priča o ljudima i njihovom gradu koji istovremeno može bit hladan, pust, prljav, no i izrazito lijep. Prvobitno je fokus na pojedincima koji ga čine živim organizmom preživljavajući sukladno svojim mogućnostima. U tom kontekstu „Prozori“ su simbol pogleda kroz oči osoba koje su svjesne svih promjena koje dolaze tražeći pozitivniju stranu grada dok osobno traže „vlastito svjetlo“, a grad ih u tom procesu preobrazbe uvijek podsjeća na druga vremena,” – izjavio je Miran Bistričić, autor glazbe i teksta za ovu pjesmu.

 

Osim Sanje Bistričić koja je bila zadužena za režiju, kameru i montažu za ‘Prozore’, a koja je već uspješno surađivala s bendom na spotu za pjesmu Johnny Ketty, za kostime je bila zadužena Andreja Bistričić, dok su glumci bili: Irma Milović, Tibor Sekulić, Porin Perišić, Jakša Perković i Miran Bistričić.

Producenti su Leo Anđelković i Damjan Blažun, dok je mastering radio Saša Rajković – Zarkoff.

Također, Drvored se sprema za koncert pod nazivom Pogled kroz prozore u kinu Kinoteka 26.01. a cijena ulaznica iznosi 35 kuna, dok će na dan koncerta biti 45 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE