Atraktivna Deborah de Luca nakon tinejdžerskih dana gdje je vrijeme provodila u modnoj industriji, a danas je postala popularna DJane te dokazuje kako žene za pultom mogu plijeniti jednaku pozornost kao i muški DJ-evi.

Miljenica zagrebačke publike 19. siječnja stiže do kluba Boogaloo.

Preostalo je svega sedam dana do trenutka kada ćeš se dogegati do Vukovarske ulice broj 68 gdje ćeš naići na poznatu zgradu naziva Boogaloo. Oko samog kluba osjeća se elektronička buka mnogobrojnih izvođača koji su svojim znojem, energijom, znanjem, iskustvom, divljanjem i emocijama generacije i generacije bacali u trans.

No idući petak bit će po svemu sudeći specifičan sam po sebi. Elektronička scena dominantna je muškim spolom, no zadnjih godina na površinu konačno svojih 5 minuta slave dobivaju i ženska lica. Jedno takvo, koja je na hrvatsko tlo u svojih 30 i kusur godina tek prošle godine po prvi puta stala, čvrstog stava i puna elana biti će 19. siječnja Deborah de Luca.

Zanosna Talijanka po treći puta stiže se povezati s hrvatskom publikom svojom glazbom, a kao i na prvoj gaži, i ovoga puta za to je zaslužna ekipa Future Scopea.

Rođena u Scampii, u problematičnom predgrađu Napulja 1980., započela je konobareći po klubovima. Noćni život sve ju je više usisavao i u jednom trenu duge noći su prevagnule spram danjeg svjetla i Deborah se približava sceni radeći nekoliko godina kao plesačica. Srednjoškolsko obrazovanje provela je na sjeveru Italije s ciljem da nastavi školovanje kao modna dizajerica, ali još jednom zvuci s podija su vukli svojim sponama i vraća se u rodni grad. Ovoga puta upoznaje Giuseppea Cannama, napuljskog DJ-a i producenta (DesolatSci + Tech8bitCarillon) koji je vodi na ubrzanu krivulju učenja o novim žanrovima i tehnologiji i izdanja uskoro ispadaju sa Sola_Mente Records.

Trake su ubrzo pokupili Magda, DJ Ralph, Someone Else i Layo & Buswacka, Deborah razvija zvuk dalje da bi naposljetku s lokalnog talijanskog tla krenula svirati po svjetskim klubovima.

Ovo dvofloorno plesno-glazbeno druženje bez obzira na 6 muških DJa koji će upravljati tehnikalijama za DJ pultom, imati će sporednu ulogu jer ona glavna od prve sekunde pojave, postaje glavom i bradom Deborah de Luca.

Vrijeme na velikom flooru popunit će vam Lemon, ShiPe i Matya. Na malom flooru se nalazi sve poznatiji dvojac Peznt iza čije maske kriju se Blacksoul i Mark de Line. Njihova glazba izlazi za etikete Glasgow Underground, Defected i Strictly Rhythm pa je logičan potez vidjeti ih za pultom ovakve prilike. Osim njih, zabavljat će vas Seraphim Codex i E-Base.

Naći ćeš se na flooru kluba ako izdvojiš 80 kuna koji dan prije eventa ili izbrojiš 100-ku na dan.

FB Event

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE