U petak, 6.travnja, nakon nešto više od četiri godine riječkom Dvoranom Mladosti ponovno će se oriti zvuci Dubioze kolektiva

Njihov posljednji nastup u Rijeci odvio se 15. studenog 2013. kada je bend održao jedan od najboljih i najposjećenijih koncerata u “zaljevu”. Od tada se ovaj najpoznatiji bosanskohercegovački glazbeni sastav više nije spuštao do Kvarnera. No dolaskom novog albuma odlučili su upisali Rijeku među rijetke, ali nezaobilazne hrvatske stanice.

U proteklih desetak mjeseci izdali su singlove “Himna generacije” i “Treba mi zraka”. Njima su najavili studijski album “Pjesmice za djecu i odrasle” koji je objavljen u studenom. Paralelno uz novi materijal grupa je predstavila partnerstvo s Viberom uz pripadajuće stickere koje su skinuti više od 300.000 puta te dokumentarac “Film za djecu i odrasle”. Početak 2018. Dubioza će obilježiti objavom spota za novi singl “Rijaliti” te upravo ovom najavom za prvi nastupa u Hrvatskoj – 6. travnja u Rijeci.

Ulaznice za koncert u prodaju kreću u petak, 12. siječnja po cijeni od 70 kn koja će biti na snazi do 3. veljače. Od 4. veljače do 5. travnja za ulaz će trebati izdvojiti 80 kn, a na dan koncerta 90 kn.

Ulaznice se mogu kupiti u riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Službeni događaj pogledajte ovdje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE