Grupa Flyer promovira svoj treći studijski album pod nazivom “Flyer 3” u izdanju Croatia Records, u srijedu 10. siječnja u Vintage Industrialu. Ulaz se ne naplaćuje, a uz standardnu postavu benda, na pozornici će im se priključiti i brass sekcija te back vokali, a čekaju vas nove stvari i one najbolje s prva dva albuma.

Zagrebačka pop grupa Flyer osnovana je davne 1996. godine. Današnja postava banda ima osam članova; Petra Kožar kao glavni vokal, Ivan Dumalovski Janjušić na gitari, Ivo Dunat na bassu, Željko Kožar na bubnjevima i Mario Kovač na klavijaturama.

Treći album pod nazivom Flyer 3 objavljen je u svibnju 2017. Na novom albumu, ostvarena je i suradnja sa brass sekcijom svjetski poznatog acid jazz banda INCOGNITO koja se pojavljuje na 4 pjesme i vokalna suradnja sa IMAANI, jednom od vokalistica iz istoimenog projekta. Navedena ekipa glazbenika u stalnoj su postavi banda koji prati legedarnog Stinga na koncertim turnejama.

Na albumu se nalaze brojni hitovi, koje je javnost imala prilike čuti kao singlove prethodnih godina, kao što su Pjesma za dvoje, More, Sve je u redu, Inspiracija, Nismo sami, Sretno izgubljen i druge. Album sadrži 10 pjesama uz bonus pjesmu Radio, obradu Haustorovog hita. Kompletnu glazbu i tekst na albumu potpisuje Mario Kovač, a aranžmane cijeli bend.

Produkciju na albumu su odradili Goran Martinac, Zvonimir Dusper i Samir Kadribašić. Sjajne fotografije potpisuje Ivo Dunat, a dizajn Dinko Pasini (Klikam studio).

FB EVENT 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE