Najnovijim glazbenim uratkom Lika Kolorado najavljuje album prvijenac

Lika Kolorado bend je osnovan od strane Filipa Riđičkog i Vanje Senčara. Uskoro im se na basu pridružuje Ana Jelić, a nakon izlaska prvog singla „Kralj“ na mjesto bubnjara dolazi Pavle Gulić. Od tada su odradili brojne nastupe diljem Lijepe naše, izbacili još dva singla te se pokazali pravim  glazbenim osvježenjem.

Danas su nam predstavili spot za treći po redu singl „Samuraj“ kojim najavljuju dugoočekivani debitantski album. Spot potpisuje Ivan Zadro u suradnji s Filipom Riđičkim, dok je za montažu zaslužan Slaven Jekauc.

Samuraj se našao među prvim pjesmama na lageru sa kojima smo krenuli u bend, jedna od pjesama koja je spavala u ladici godinama dok ju nismo očistili od prašine i ulaštili. Mislim da svi imamo nekoga u životu za kim smo trčali ili, bolje rečeno, šepurili se pred njim, pratili tu osobu posvuda u nadi da nam pokloni mrvicu više pažnje, što naravno nikada neće. U vezama najčešće uvijek postoji jedna osoba kojoj je stalo manje. Kad igraš ulogu one druge osobe u tom tangu, nužno moraš naučiti lekciju. Everybody’s gotta learn sometime, rekla bi pjesma. Dok nisam naučio, tak sam se šeprtljao za njom, skakao, pravio se važan, glumio samuraja, dok nije, naravno, izgubila sav interes. Al’ sve je dobro dok ostane pjesma.” izjavio je Filip Riđički prilikom predstavljanja singla .

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE