Bend koji su davne 1970. osnovali Ralf Hütter i Florian Schneider i koje NewYork Times naziva “Beatles-ima eletronske glazbe” u okviru svoje 3-D turneje gostuju u Sarajevu. Koncert će biti održan 25. veljače sljedeće godine u Skenderiji, u dvorani Mirza Delibašić.

Generacije koje su odrastale zajedno sa Kraftwerkom će biti u mogućnosti da uživo poslušaju hitove kao što su The Robots, Autobahn, Popokorn, Computer Love koje su samo neke od pjesama koje su postavile temelje za elektronsku muziku kakvu danas prave neki novi bendovi u 21. stoljeću.

Da je glazbu moguće prikazati vizualno Kraftwerk nas je uvjerio svojim posljednjim albumom 3-D Der Katalog za kojeg su zaradili dvije nominacije na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy i to u kategorijama za najbolji dance album, odnosno album elektronske glazbe (za CD izdanje) i najbolji surround zvuk (za DVD izdanje). Ne treba svakako zaboraviti da su Ralf i Florian 2014. godine dobili Grammy za životno djelo.

Ulaznice će već biti dostupne od 01.12.2017. na kupikartu.ba po cijeni od 34KM, što bi trebalo biti cca 17€. Kako se radi o 3-D koncertu svi obožavatelji benda koji budu imali želju da uživaju u glazbi i specijalnim efektima kakvu samo Kraftwerk pravi na ulazu u dvoranu će dobiti 3-D naočale.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE