Poznata osječka organizacija TRAUM, koja svojim glazbenim događajima uvijek oduševi publiku i “napuni” osječki klub Epic, ovu sezonu otvorit će u subotu, 25.11. na već poznatom mjestu.

TRAUM je izgradnju osječke techno underground scene započeo u veljači 2016. godine zahvaljujući dvama iznimno talentiranim osječkim DJ-ima i producentima Sunčici Barišić (Insolate) i Marku Dakoviću (Volster). Dvojac surađuje od 2006., a Sunčica, poznata i kao Miss Sunshine, jedna je od najpoznatijih DJ-a i producentica iz Osijeka koja osim u Hrvatskoj nastupa i u inozemstvu.

Od samog početka i prvih partija u Barutani i Hangaru na sportskom areodromu, TRAUM je postao iznimno popularan kako osječkoj pa tako i nešto široj publici. Zahvaljujući već spomenutom dvojcu, u Osijeku su gostovali poznati DJ-evi poput Ettap Kylea, Antigone i Paule Temple. Većina DJ-eva koji su se nalazili na listi TRAUM izvođača po prvi put su nastupala u Hrvatskoj.

Tako će u subotu, osječki Epic zagrijati čak pet izvođača; Insolate, Volster, Kolek3k, Sub EffectCassegrain.

Cassegrain, dvojac iz Berlina, zajedno nastupa skoro 10 godina od upoznavanja u Barceloni. Poznati po produkciji, originalnim techno setovima i izvrsnom nastupu na Exit Festivalu 2016. godine, prvi će put zasvirati premijerno u Hrvatskoj.

Upad od 50/60 kuna će se naplaćivati na ulazu kluba, a ostale informacije nalaze se na stranici događaja:

Facebook event: TRAUM w/ Cassegrain (Arcing Seas, Berlin) at Epic, Osijek

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE