Povodom završetka velike turneje “Apocalypso Now” kojom kruži regijom ove godine, Darko Rundek će nastupati u zagrebačkoj velikoj dvorani Doma sportova 16. prosinca, nakon što je prije par dana objavljeno da je koncert u maloj dvorani rasprodan.

Los Angeles Agency organizira posljednji koncert legendarnog Darka Rundeka u sklopu navedene turneje, a važno je za napomenuti da je turneja, koja je započela 15. lipnja, do sada skupila preko 20 koncerata te je tijekom cijele godine bila veoma posjećena i popraćena (više od 110 000 ljudi).

Rundek je u sklopu turneje okupio sedam glazbenika različitih generacija – uz njegovu ‘triovsku’ postavu – violinisticu Isabel i multiinstrumentalistu Dušana Vranića, dvadesetogodišnju saksofonisticu Anu Kovačić, nekadašnjeg člana Haustora i Cargo Orkestra – trubača Igora Pavlicu, bubnjara Silvia Bočića, Miru Manojlovića (Mikro Mancea) na udaraljkama i vibrafonu te Roka Crnića na basu i bubnjevima.

Podsjetimo, turneja “Apocalypso Now” nastala je nakon proslave 20 godina od izlaska veoma važnog albuma za hrvatsku diskografiju, maestralnog ‘Apokalipsa’, a tom prilikom, Dancing Bear Records napravio je remasterizirano izdanje na čak 3 CD-a s popratnim tekstovima i fotografijama, na kojem se, osim navedenog albuma ‘Apokalipso’, nalaze i Rundekov drugi solo album ‘U širokom svijetu’ i do tada neobjavljen posljednji album Haustora – ‘Dovitljivi mali čudaci’.

Od 1. listopada do 15. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 100 kn, a na dan koncerta 120 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar
• Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE