Nakon spektakla u zagrebačkom Domu sportova, Target i General Woo najavili su pohod u Ljubljanu 3. veljače iduće godine.

Popularni Tram 11, veteranska hip hop grupa čiji sastav čine Target i General Woo, trenutačno proživljava drugu mladost kao u svojim najboljim danima. Prvoaprilska najava poslužila je kao naznaka nadolazećeg reuniona koji je kulminirao sa nedavnim koncertom u Domu sportova, a čini se da je to tek novi početak Tramovaca, koji su također najavili i studijski album iduće godine.

Za očekivati je da će osim novih pjesama biti i regionalne turneje, a prva stanica biti će ljubljanska Cvetličarna, u subotu 3. veljače 2018. godine. Zagrijavanje će odraditi Pendrek, član hip hop kolektiva 40 Industry, suorganizator i host kultne Rap slušaonice u zagrebačkom klubu Masters. Ostatak potpore sačinjavaju Dj Sunny Sun i Dj Noki Nole, koji će također biti zaslužni i za afterparty.

Početak pretprodaje karata kreće 22. studenog, a samo toga dana će se moći kupiti karte po promotivnoj cijeni od 11 eura. U dolje navedenom okviru možete pogledati djelić atmosfere sa nedavnog zagrebačkog koncerta.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE