Reper/šansonijer/jazzer Miki Souls u Tvornici kulture 16. studenoga održat će promociju svog novog albuma „Muzika o nogometu, jazzu i palačinkama“.

Radi se o njegovom trećem albumu, s kojim zatvara svoju „Muzičku trilogiju“.  Triologija je započela 2011. godine albumom „Muzika sumnjive kvalitete“, a zatim 2015. godine nastavlja albumom „Muzika za djecu i penzionere“ i završava 2017. godine s novim albumom „Muzika o nogometu, jazzu i palačinkama“.

“Život je palačinka”, “Rep na harmonici,  “Lastavice“ u suradnji s Lucijom Šerbedžijom i “Ožujak” samo su neki od hitova na albumu koji su producirali Mark Mrakovčić i Dimitrij Petrović. Trenutnu postavu benda čine Frane Visković na basu, Karlo Mrkša na bubnju, Branimir Norac na saksofonu i naravno Miki Solus na klaviru i harmonici. Ova četvorka uigrava se već godinu dana i spremna je da na zagrebačkom koncertu pomete sve sa sobom u furioznoj kombinaciji gipsy jazza, rapa, swing i punka. Po Mikijevim riječima, ovo mu je najbolja postava benda u karijeri koju biste svakako trebali čuti uživo.

Koncert počinje u 21 h, a ulaznice za koncert možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 35 kuna, dok će na dan svirke karta biti 50 kuna.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13
www.entrio.hr

Share.

About Author

Komentari preko Facebook-a

CLOSE
CLOSE